HORTICULTURA TERAPÈUTICA

És un bon mètode per combatre la depressió, generant en les persones grans una responsabilitat que fa que augmenti  la seva autoestima, i disminueixi la possibilitat de patir certes malalties.

El contacte amb la naturalesa estimula els sentits, millorant les accions motores, la tolerància al treball i l'autonomia personal. Permet compartir un ambient de cooperació i diversió, fomentant la integració grupal i evitant l'aïllament. Així mateix, estimula la coordinació i la destresa i millora les capacitats funcionals, perceptives i cognitives de l'usuari.

A la residència les Vetes hem pogut portar a terme aquest taller gràcies a la voluntària Maria Cano que ens ha ajudat a construir l’hort i a plantar  les tomateres, enciams, carbassons, pebrots, albergínies, etc.

Avui, 18 de juliol, ja hem pogut recollir les primeres tomates! Mireu quin goig que fan!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí