CENTRE DE DIA PER A PERSONES GRANS

El centre de dia és un servei diürn que s'adreça  a persones a partir dels 65 anys d'edat, en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. 

Constitueix una alternativa a l'internament residencial de la persona gran i pot ser un servei de caràcter temporal o permanent.

El centre de dia complementa l'atenció pròpia de l'entorn familiar, amb els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.

L'equip de professionals que treballa en el centre de dia Les Vetes és pluridisciplicar i està format per un equip de professionals amb titulació adient per oferir atenció geriàtrica, animació sociocultural, teràpia ocupacional, fisioteràpia, atenció sanitària, psicològica, social i d’infermeria.
 

Està inscrit al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S- 07910.
L’objectiu del centre de dia és facilitar un entorn compensatori al domicili treballant pel manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social.

El centre de dia Les Vetes té capacitat per 10 places privades, que ofereixen total flexibilitat tant horària com de dies d’assistència,

L’horari del centre de dia és de dilluns a divendres de 9h a 20h (possibilitat de caps de setmana previ avís).

   

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí