CENTRE DE DIA PER A PERSONES GRANS

El centre de dia és un servei diürn que s'adreça  a persones a partir dels 65 anys d'edat, en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. 

Constitueix una alternativa a l'internament residencial de la persona gran i pot ser un servei de caràcter temporal o permanent.

El centre de dia complementa l'atenció pròpia de l'entorn familiar, amb els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.

L'equip de professionals que treballa en el centre de dia Les Vetes és pluridisciplicar i està format per un equip de professionals amb titulació adient per oferir atenció geriàtrica, animació sociocultural, teràpia ocupacional, fisioteràpia, atenció sanitària, psicològica, social i d’infermeria.
 

Està inscrit al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S- 07910.
L’objectiu del centre de dia és facilitar un entorn compensatori al domicili treballant pel manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social.

El centre de dia, integrat dins les instal·lacions de la pròpia residència Les Vetes, té capacitat per 10 places privades, que ofereixen total flexibilitat tant horària com de dies d’assistència, tot i que en aquests moments degut a les mesures de protecció per fer front a la pandèmia per COVID-19, no podem oferir aquest servei per ordre de l'autoritat sanitària territorial en consens amb el DTASF.

L’horari del centre de dia és de dilluns a divendres de 9h a 20h (possibilitat de caps de setmana previ avís).

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. 

Accepto
Com configurar