Avís legal

Fundació Privada Les Vetes en la seva condició de titular i responsable d'aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

Fundació Privada Les Vetes està domiciliada a: Sant Antoni, 2 - 17190 SALT (Girona).

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s'ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

Fundació Privada Les Vetes

NIF G17293150
Sant Antoni, 2 - 17190 SALT (Girona)
Tel.: 972 401 014
Fax: 972 400 876
info@lesvetes.com

RESIDENCIA GERIÀTRICA : Està inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S- 02997.

CENTRE DE DIA : Està inscrit al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S- 07910.

SERVEI A DOMICILI: El Servei d'Ajuda a Domicili està inscrit al Registre d'Entitats, Serveis i Establliments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S-09171.

Condicions d'ús

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de Fundació Privada Les Vetes té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen. Fundació Privada Les Vetes es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

Fundació Privada Les Vetes no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital. Fundació Privada Les Vetes no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines. Fundació Privada Les Vetes no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

Fundació Privada Les Vetes és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per Fundació Privada Les Vetes. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Fundació Privada Les Vetes.

Fundació Privada Les Vetes respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 03/2018, de 6 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de Fundació Privada Les Vetes que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a Fundació Les Vetes de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de Fundació Privada Les Vetes són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per Fundació Privada Les Vetes.  Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. 

Accepto
Com configurar