1r PREMI CONCURS DE MANUALITATS PER LA FUNDACIO LES VETES

 

La present edició va tenir lloc a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros, a Salt. L’objectiu de la jornada era el de contribuir a millorar l’atenció i qualitat de vida dels nostres residents i usuaris, ajudant a donar resposta a les mancances i problemàtiques actuals amb les que ens trobem els professionals, fent especial èmfasi en la necessitat de preservar el model d’atenció biopsicosocial compartit fins a dia d’avui.
 
Des de Les Vetes, direcció i professionals, no ens ho vam voler perdre. I no només vam assistir-hi sinó que, quan se’ns va plantejar des de direcció la opció de col·laborar en el concurs de manualitats de la jornada, no ho vam dubtar. Els residents, amb l’ajuda dels professionals, van participar reproduint jocs de la seva època, en concret, nines i bèlits, jocs que recordaven haver elaborat en la seva infància.
 
I com tot esforç, va tenir la seva recompensa, doncs a part de la satisfacció de treballar per projectes compartits també vam obtenir el primer premi del concurs de manualitats! Un lot de jocs i material per als residents, que des del primer dia ha estat ben profitós i ha simbolitzat el “premi” d’un bon treball en equip.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí