IX Edició Cursa Les Vetes 2020

 

El 14 de setembre de 2011, el Parlament Europeu va decidir declarar l’any 2012  "Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional". L’objectiu general d’aquest acte era fomentar la cultura de l'envelliment actiu, basada en una societat inclusiva, oberta i participativa on hi tinguessin cabuda  totes les edats. 

És en aquest marc on la Fundació Les Vetes decideix per primer any, organitzar la cursa popular de Les Vetes, com a aposta per un model d'envelliment més sa, actiu i participatiu. Una bona manera de relacionar-se a través de l'activitat física.

Va ser així com va néixer la cursa de Les Vetes, que té una finalitat totalment solidària. Els diners que es recapten a través de les inscripcions serveixen per finançar els projectes d'atenció a la dependència i d'envelliment actiu que la fundació Les Vetes està portant a terme al territori (servei de préstec de material ortopèdic, tallers de memòria, projecte bones estones, etc.)

Enguany, amb la novena edició i amb una participació mitjana de 300 persones, és ja una cursa totalment consolidada i cita ineludible en el calendari de tot corredor.

Esperem poder anar creixent en participació i sobretot incidir en un canvi en el paradigma de la salut i apostar fort per la promoció de la salut i l'apoderament de les persones.

 

 INSCRIPCIONS 2020

 GALERIA D'IMATGES 2019  CLASSIFICACIONS 2019   

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí