FUNDACIÓ PRIVADA LES VETES

 

9ª EDICIÓ CURSA LES VETES: 21/03/2020

 

ATENCIÓ!!! CANCEL·LADA!!!

 

 

MISSIÓ

La Fundació Privada Les Vetes és una entitat sense ànim de lucre, constituïda l’any 1991, que parteix del compromís ètic de donar atenció i assistència integral a les persones més vulnerables de la nostra societat, especialment si es troben en la tercera edat, en totes les necessitats físiques i espirituals de la vida humana, tant en la salut com en la malaltia.

VISIÓ

La Fundació Privada Les Vetes vol ser la institució referent, dins del seu àmbit legal d’actuació, en l’atenció social a les persones grans i ser reconeguda per la sensibilitat, la professionalitat, el compromís i la competència dels seus treballadors i per l’excel.lència dels seus serveis en un entorn d’innovació i eficiència.
Ha de participar i promocionar iniciatives que fomentin el compromís social, el respecte als drets humans i el medi ambient, el foment de la pau i la solidaritat i participar en l’educació i la formació integral de les persones i famílies, moguda per una visió humanista de la vida. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS MOTIUS DE LA CANCEL·LACIÓ DE LA CURSA

+ INFO  

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí