RESIDÈNCIA GERIÀTRICA

La Residència assistida Les Vetes va obrir les seves portes el 1995 per donar un servei d’acolliment, substitutori de la llar, a les persones grans que tenen dificultats per continuar vivint a casa seva.

Està inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials de la Generalitat de Catalunya amb el número S- 02997.

L’objectiu és donar la millor atenció als residents mitjançant una assistència integral i personalitzada.

Les Vetes compta amb 53 places privades acreditades per poder acollir persones amb prestació econòmica vinculada a servei (LAPPAD).

Equipaments:

45 habitacions (37 individuals, 8 dobles), Sala de rehabilitació i fisioteràpia, Aula de manualitats, Podologia, Perruqueria, Bugaderia i repàs de la roba, Cuina pròpia, Personal de neteja propi

Espais comuns:

Recepció, Administració, Saleta de cafeteria, 2 sales polivalents a les plantes, amb TV i premsa, 1 sala polivalent per actes i audiovisuals, Menjador, Capella, Zona d'esbarjo (patis, terrasses i jardí)

Professionals

Gerocultores, Personal d’infermeria, Personal mèdic, Fisioterapeutes, Treballadora Social, Tècnic en animació sociocultural, Psicòloga, Direcció, Administració i Recepcionista.

Personal de suport

Podòlegs, Personal de perruqueria, Personal de neteja, Personal de cuina, Personal de bugaderia, Personal de manteniment, Servei de voluntariat, Dissenyador gràfic, Personal de jardineria i Mossèn.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí