Fundació Les Vetes

Missió

La Fundació Privada Les Vetes és una entitat sense ànim de lucre, constituïda l’any 1991, que parteix del compromís ètic de donar atenció i assistència integral a les persones més vulnerables de la nostra societat, especialment si es troben en la tercera edat, en totes les necessitats físiques i espirituals de la vida humana, tant en la salut com en la malaltia.

Visió

La Fundació Privada Les Vetes vol ser la institució referent, dins del seu àmbit legal d’actuació, en l’atenció social a les persones grans i ser reconeguda per la sensibilitat, la professionalitat, el compromís i la competència dels seus treballadors i per l’excel·lència dels seus serveis en un entorn d’innovació i eficiència.

Ha de participar i promocionar iniciatives que fomentin el compromís social, el respecte als drets humans i el medi ambient, el foment de la pau i la solidaritat i participar en l’educació i la formació integral de les persones i famílies, moguda per una visió humanista de la vida.

LA FUNDACIÓ

La Fundació Les Vetes ha anat bategant, silenciosament, portes endins. Les seves arrels són unes arrels cristianes sembrades i cultivades dia rere dia que han anat forjant i consolidant l’entitat per obrir-la al futur amb esperança i il·lusió.

Ara, després de 25 anys de la seva creació, ha arribat el moment de canvi per adaptar-se a les noves necessitats d’una societat en contínua evolució.

A través del reconeixement del nostre llegat històric i espiritual i sense renunciar als valors propis de la Fundació, Les Vetes aposta per la incorporació de nous sistemes de gestió que facilitin una millor planificació, un avenç en la sistematització de processos i l’assoliment d’una major qualitat en els serveis, a part de la innovació i la creació de nous serveis i fórmules per a la millora competitiva de la Fundació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí